Logo-Dakdekker-Haarlem

Dakbedekking Haarlem

Nieuwe dakbedekking nodig voor uw woning in de regio Haarlem? Of wellicht een reparatie of renovatie? Of het nu gaat om EPDM, bitumen, pannen, shingles of een groendak: bij Dakdekker Haarlem hebben we meer dan twintig jaar ervaring met het verzorgen van perfect vakwerk voor uw dak. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw dakbedekking in Haarlem. Wij helpen u graag.

Ga snel naar

Daarom kiest u voor Dakdekker Haarlem

Dakbedekking voor uw hellende dak in Haarlem: dakpannen en meer

Als dakdekker ligt onze specialiteit uiteraard bij verzorgen van een perfect strak pannendak. Werk aan pannendaken is vakwerk, waar meer bij komt kijken dan u misschien zult denken. Want iedere dakdekker kan – als het goed is tenminste – een paar pannen op uw dak leggen. Maar waar u echt verder meekomt is een dakdekker die met u meedenkt en een dak realiseert waar u tientallen jaren op kunt vertrouwen. 

Wij houden dan ook overal rekening mee. Denk aan de stormbestendigheid van het dak, de kleur van de dakpannen en eventueel lood- en zinkwerk aan goten, schoorstenen en boeidelen. Ook kunnen wij eventueel het dakbeschot bouwen of herstellen. Kiest u voor dakbedekking voor uw hellende dak van Dakdekker Haarlem? Dan heeft u keuze uit een groot aantal soorten dakbedekking:

Wij adviseren u met alle plezier over welk type dakbedekking voor uw dak en uw wensen het meest geschikt is.

Leien-dakbedekking-door-Dakdekker-Haarlem.png

EPDM of bitumen dakbedekking voor plat dak in Haarlem

Naast het laten bedekken van schuine daken in Haarlem kunt u ook bij ons terecht voor het laten bedekken van een plat dak. Bij een plat dak heeft u de keuze uit bitumen en EPDM als dakbedekking. 

Bitumen dakbedekking (ofwel dakleer) is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken, vanwege de uitstekende prijskwaliteitverhouding. Het is zeer krachtig materiaal dat zeker 30 jaar lang perfect goed blijft. En omdat het gemaakt is van gerecycled materiaal, is het een duurzame keuze. 

Ethyleen, propyleen, dieen, monomeer (EPDM) dakbedekking heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen, omdat het nóg langer goed blijft dan bitumen. De verwachte levensduur is maar liefst 50 jaar, omdat EPDM zeer goed bestand is tegen weersinvloeden. Daar staat tegenover dat EPDM wel iets duurder is in aanschaf.

Vrijblijvende offerte?

Ook voor uw schoorstenen, loodwerk en zinkwerk in Kennemerland

Wij begrijpen als geen ander dan een dak meer is dan alleen de dakbedekking. Daarom beschikken wij ook een groot team van specialisten dat iedere klus op uw dak aankan. Voor het waterdicht afwerken van de goten en de schoorsteen hebben wij bijvoorbeeld loodwerkspecialisten. Heeft u mooie zinken dakgoten? Dan kunnen onze zinkwerkexperts deze voor u monteren of repareren. En blijkt tijdens onze werkzaamheden dat het hout onder uw dak ook aan vervanging toe is? Geen probleem: onze timmerlieden kunnen dit snel verzorgen.

Dakdekker-nieuwe-dakbedekking-over-oude-aan-het-leggen.jpg

De kosten van uw dakbedekking in Haarlem

Wanneer u een dak wilt laten vervangen of aanleggen, wilt u uiteraard ook weten wat de kosten hiervoor gaan zijn. Daarom zijn wij heel transparant over onze kosten. In onderstaande tabel hebben wij voor u de kosten waar u rekening mee moet houden op een rijtje gezet per type dakbedekking. Deze kosten zijn inclusief materiaal, werkuren en btw. Ook het verwijderen van bestaande dakbedekking is in de prijs inbegrepen.

Type dakbedekking (hellend)Kosten dakbedekking per m2
Betondakpannen€ 45
Keramische dakpannen€ 55
Leien€ 65
Rieten dak€ 87
Zink€ 57,50
Shingles€ 70
Type dakbedekking (platKosten dakbedekking per m2
Bitumen€ 40
EPDM€ 50
PVC€ 45
Sedumdak€ 50

Uw dakspecialist in de gehele regio

Dakdekker Haarlem is niet alleen uw specialist voor dakbedekking in Haarlem, maar ook van de hele regio. Ons werkgebied bestaat uit geheel Kennemerland, dus ook in onder meer Heemstede, Bloemendaal, Velsen-Noord, Hillegom, Zandvoort en Santpoort-Noord kunt u door ons perfect uw dakbedekking laten verzorgen. Benieuwd wat er mogelijk is voor uw dak en wat precies de kosten worden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.

Veel gestelde vragen over dak laten bedekken in Haarlem

Zeker! Het laten vervangen van uw dakbedekking is het ideale moment om ook direct uw dakisolatie te verbeteren. Op deze manier verliest u minder warmte door uw dak, waardoor uw woningcomfort stijgt en uw woonlasten zullen dalen. Voor het isoleren van uw dak maken wij gebruik van hoogwaardig vochtbestendig en brandveilig polyisocyanuraat, oftewel PIR-platen. De dikte van de plaat bepalen we aan de hand van de isolatiewaarde die u wilt bereiken.

Een hellend dak gaat ongeveer 50 tot 70 jaar mee. Een plat dak 25 tot 40 jaar. Heeft uw dakbedekking deze leeftijd bereikt en heeft u last van lekkages? Of merkt u dat dakpannen poreus zijn geworden doordat er veel mos op groeit? Dan is uw dak verouderd en kunt u dit het beste laten vervangen.

Last van een daklekkage? Door storm of wellicht door ouderdom? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Lekkages zorgen ervoor dat het houtwerk onder de bedekking vochtig wordt, wat kan leiden tot houtrot en meer schade. Door er op tijd bij te zijn voorkomt u dus erger en kunnen de kosten binnen de perken blijven.

De beste dakbedekking voor een plat dak is bitumen of EPDM. Bij Dakdekker Haarlem kunt u voor beide vormen van dakbedekking terecht en vaak kunnen wij de nieuwe dakbedekking zo over de oude heen leggen. Het voordeel van EPDM is de langere levensduur, maar dit is per vierkante meter wel wat prijziger.

Waarom u voor ons kiest

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.
Scroll naar boven